Tendue Sportklimmen – Frans Melskens

Privacy Verklaring

 

Hier vind je de privacy verklaring van Tendue Sportklimmen – Frans Melskens. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Tendue Sportklimmen – Frans Melskens

00.

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Frans Melskens, Tendue Sportklimmen

01.

Tendue Sportklimmen – Frans Melskens

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Tendue Sportklimmen – Frans Melskens. Tendue Sportklimmen – Frans Melskens verzorgt opleidingen voor docenten lichamelijke opvoeding met als uitgangspunt sportklimmen in de lessen L.O., met daarnaast workshops, publicaties en advisering.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Tendue Sportklimmen – Frans Melskens verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Tendue Sportklimmen – Frans Melskens, neem dan gerust contact op!

f.melskens@tendue.nl| 06 – 5110 7690 | Kleine Beemd 23 | 5283 LP | Boxtel | KvK 16084267

 

02.

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoons- gegevens verzameld door Tendue Sportklimmen – Frans Melskens. Deze worden hieronder toegelicht.

1.Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Tendue Sportklimmen – Frans Melskens. via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en projectomschrijving.

2.Analytics

De website van Tendue Sportklimmen – Frans Melskens verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

03.

Ontvangers

De gegevens die Tendue Sportklimmen – Frans Melskens ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

  1. Versio

De e-mail van Tendue Sportklimmen – Frans Melskens wordt gehost bij Versio. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Versio.

  1. Manage WP

De website en back-ups van de website worden gehost bij Manage WP. Gegevens die jij achterlaat op de website van Tendue Sportklimmen – Frans Melskens worden beveiligd opgeslagen via Manage WP in de beveiligde Amazon S3 cloud-omgeving binnen Europa.

04.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Tendue Sportklimmen – Frans Melskens, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

  1. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Tendue Sportklimmen – Frans Melskens via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

2. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

05.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Tendue Sportklimmen – Frans Melskens b.v. of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Tendue Sportklimmen – Frans Melskens. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Tendue Sportklimmen – Frans Melskens privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

06.

Jouw rechten

  1. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Tendue Sportklimmen – Frans Melskens vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Tendue Sportklimmen – Frans Melskens. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

  1. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Tendue Sportklimmen – Frans Melskens. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

  1. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Tendue Sportklimmen – Frans Melskens vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

  1. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Tendue Sportklimmen – Frans Melskens niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

  1. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Tendue Sportklimmen – Frans Melskens jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via f.melskens@tendue.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

07.

Plichten

Tendue Sportklimmen – Frans Melskens verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Tendue Sportklimmen – Frans Melskens b.v. via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Tendue Sportklimmen – Frans Melskens de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Tendue Sportklimmen – Frans Melskens met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Tendue Sportklimmen – Frans Melskens behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Tendue Sportklimmen – Frans Melskens dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Tendue Sportklimmen – Frans Melskens te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

f.melskens@tendue.nl| 06 – 5110 7690 | Kleine Beemd 23 | 5283 LP | Boxtel | KvK 16084267

Sportklimmen, spelen met evenwicht
Prijs €16,90